Tanssijumppa

Tunnilla liikutetaan kehoa erilaisin vaihtuvin teemoin. Yhdistellään perusjumppaa, lihaskuntoliikkeitä, tansseja, luovaa liikettä sekä kehoa huoltavia liikkeitä ilman askelsarjoja.

Tunnin tarkoitus on antaa kokonaisvaltaista hyvää oloa ilman suorittamista tai kiirettä. "Hien tulo pintaan" ei ole tärkeintä,vaan monipuolinen liike kehoon ja nauttiminen sen toiminnasta.  Liike-elementit vaihtuvat rauhallisista vauhdikkaisiin jota hyvä musiikki pyrkii tukemaan. Tunnin lopussa on venyttelyosuus.

Tällä tunnilla saat siis olla oma upea itsesi, lämpimästi tervetuloa.

Kati Rosendahl toimii oman yrityksensä Ihana hyvinvointipalvelun kautta pyrkien edistämään ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Pitkä tanssi ja voimistelutausta antoi hyvän pohjan kehonkäytöstä ja liikkeestä.

Ohjauksia erilaisten liikuntatuntien parissa yrityksissä, seuroissa ja tanssikouluissa useita vuosia.

Kiinnostus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kasvoi matkan varrella ja kouluttautuminen eri kehoterapioiden, hoitojen ja metetelmien parissa lisääntyi.

Mm. Rentoutusohjaaja, Suggestoterapeutti ja Ratkaisukeskeinen työnohjaaja koulutus ovat olleet tärkeitä etappeja tukien tietoa ja taitoa ymmärtää ihmistä ja sen toimintapoja.

Oli kyse sitten liikunta tai rentoutustunnista aina mukana on mieli ja tunteet.  Koen tärkeäksi ymmärtää näiden yhteyttä.

Eri ryhmiä ohjatessa haluan antaa iloa, voimaa ja jaksamista ihmisille, oli kyse sitten liikunnallisista kuin myös kehonhuollollisista ja valmennuksellisista tunneista. Pidän tärkeänä tunneillani sitä, että ei tarvitse suorittaa tai olla "hyvä". Kukin tekee omalla tyylillään, ja se on oikein. Liikkumisen pitää olla ehdottomasti hauskaa! Musiikkiin panostan myös paljon, se tukee liikkeitä ja antaa osaltaan tärkeän tunnereaktion.

Uskon,että jokaisella on itsessään voima pitää huolta omasta onnestaan, ja tehdä jotain sen eteen. Koetan auttaa pitämään yllä tätä kipinää ja innostaa ihmisiä. Hyvinvointi ja positiivinen asenne ovat perusasioita joiden voiman haluan kaikille jakaa. Katajanokan kunnossa on aina ollut mahtava yhteishenki ja ihania ihmisiä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan tunneille!