Jäseneksi liittyminen ja ilmoittautuminen

Mukavaa, että haluat liittyä seuraamme. Tervetuloa!

Seuraan liittymismaksu on 5 euroa. Se maksetaan vain yhden kerran kerran.

Sen lisäksi maksettavaksi tulee (vuosittain) jäsenmaksu 20 euroa.

Vanhat jäsenet saavat vuosittain jäsenmaksulaskun tammikuussa sähköpostitse.

 

 

Ryhmiin ilmoittautuminen ja jäseneksi liittyminen

ilmoittautumissivun kautta 

Rekisteröityneenä käyttäjänä voit ilmoittautua seuramme liikuntaryhmiin ja -tapahtumiin. Rekisteröityminen ja kursseille tai tapahtumiin osallistuminen ei edellytä seuran jäsenyyttä. Jäsenenä saat kuitenkin huomattavia hinnanalennuksia ja muita jäsenetuja hyväksesi. Rekisteröitymisen jälkeen voit liittyä jäseneksi ilmoittautumalla ryhmään Liity jäseneksi ja hyväksymällä ryhmän liittymis- ja jäsenmaksun. Hallitus hyväksyy uudet jäsenet kokouksissaan, mutta jäsenedut ovat käytössä heti ryhmän laskun hyväksyttyäsi.

Sitten vain ilmoittautumaan ryhmiin!

Tervetuloa jäseneksi!

 

Katajanokan Kunto: Kuinka liittyä jäseneksi, jäseneksi hyväksyminen, jäsenyydestä eroaminen ja jäsenen erottaminen

 1. Jäseneksi liittyminen ja jäseneksi hyväksyminen

Katajanokan Kunnon sääntöjen mukaan:

 

Yhdistykseen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Katajanokan Kunnon varsinaiset jäsenet ja kannattavat jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus. Kunniapuheenjohtajaksi tai kunniajäseneksi voidaan hallituksen esityksestä yhdistyksen kokouksessa kutsua henkilö, joka on huomattavasti edistänyt ja tukenut yhdistyksen toimintaa.

 

Katajanokan kunnon jäseneksi haluavan tulee maksaa liittymismaksu (tällä hetkellä kertamaksu 5,- €) ja vuosittainen jäsenmaksu (nyt 20,- €/vuosi). Yhdistyksen hallitus hyväksyy uudet jäsenet säännöllisissä kokouksissaan (kokouksia noin 11 kertaa vuodessa ja lisäksi tarvittaessa).

 

 1. Katajanokan Kunnon toimintaperiaatteet ja toiminnan arvot

 

Yhdistyksen vuosikokous on 6.3.2019 hyväksynyt vuoden 2018 toimintakertomukseen kirjatut Katajanokan Kunnon toimintaperiaatteet ja toiminnan arvot seuraavasti:

 

Toimintaperiaatteet ja toiminnan tarkoitus:

 

 1. Urheiluseura Katajanokan Kunto ry. on yleishyödyllinen yhdistys, joka ei toimi liiketoimintaperiaatteella vaan järjestää jäsenilleen hyvin ohjattua monipuolista liikuntaa erinomaisella hinta- ja laatusuhteella perinteisessä yhdistystoimintahengessä.
 2. Seuran hallinnon hoitaminen, hallitustyöskentely, kurssien järjestäminen, verkkosivujen ja sähköpostin hoitaminen sekä tilintarkastus ja monet muut toiminnan pyörittämisessä välttämättömät tehtävät hoidetaan vapaaehtoisvoimin.
 3. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää urheilu- ja liikuntaharrastusta ja kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa ja terveyttä sekä herättää heissä liikuntainnostusta ja pysyvää harrastusta yhdistyksen toimintapaikka-kunnalla.
 4. Seuran toiminnan periaatteena on järjestää aikuisille kuntoliikuntaan kannustavaa toimintaa ja tarjota kaikille sopiva lajivalikoima, johon on helppo tulla mukaan. Toiminta voidaan kiteyttää seuraavasti: “Kunnon toiminnan tavoitteena on tuottaa jäsenilleen ”Kunnosta iloa”. Liikunnan ilo ja terveysvaikutukset ovat seuran toiminnan kantavia ajatuksia.
 5. Kohderyhmäksi on valittu aikuiset (tällä hetkellä +15v) ja ne ikäryhmät, joita asuu eniten seuran toiminta-alueella Katajanokalla ja sen läheisillä kaupunginosilla. Seuran jäsenkunnan ikäprofiili vastaakin hyvin lähialueiden asukkaiden ikäprofiilia.

 

Toiminnan arvot:

 

Toimintaa ohjaaviksi arvoiksi yhdistyksen vuosikokous hyväksyi 6.3.2019 vuosikokouksessaan seuraavan:

 

 1. Yhteisöllisyys

Yhteisöllisyytemme edistää ja tukee yhteenkuuluvuutta paitsi seuran jäsenten kesken, myös Katajanokan Kunnon ja muiden alueen toimijoiden (Katajanokka seura, Katajanokan Jäänsärkijät, seurakunta, yritykset ja yhteisöt) välillä. Yhteisöllisyys Katajanokan Kunnon toiminnassa on myös liikuntaryhmissä toimivien jaettua tukea ja iloa yhteisestä harrastuksesta.

 

 1. Läheisyys

Läheisyytemme tarkoittaa, että seuran toimintatilat (liikuntahalli, puistot, yms.) ovat kävelymatkan päässä suurimalle osalle seuran jäsenistä. Läheisyytemme on myös sitä, että seuran toimihenkilöitä (hallitusta, ohjaajia) on helppo lähestyä ja yhteyskanavia on useita (s-posti, puhelin, FB).

 

 1. Laatu

Laadulla takaamme sen että liikuntalajien ohjaajat ovat kokeneita ammattilaisia ja seura pyrkii osallistumaan erilaisiin kuntoliikuntakoulutuksiin mahdollisimman laajasti.

 

 1. Mukaantulon helppous

Toimintaan mukaan tuleminen ja liikuntaharrastuksen aloittaminen Katajanokan Kunnossa ei vaadi suosituksia tai kokemusta, ainoastaan kiinnostusta kuntoiluun. Jäsenmaksuissa ja lajihinnoitteluissa etusijalla on alhainen osallistumiskynnys.

 

 1. Iloinen meininki.

Iloinen meininki saavutetaan reippaasta liikkumisesta yhdessä, jossa suorittamisen sijaan etusijalla on iloinen ja virkeä mieli.

 

Lisäksi seuran hallitus on myös vahvistanut VALO Reilun Pelin ihanteiden ja tavoitteiden noudattamisen seuran toiminnassa. Nämä periaatteet ja tavoitteet soveltuvat erityisen hyvin Katajanokan Kunnon toimintaan ja ovat olennaisin osin yhteneväisiä seuralle asetettujen tavoitteiden kanssa. Seura on myös ESLUn (Etelä Suomen Liikunta- ja Urheilu ry) jäsen.

 

 1. Jäsenyydestä eroaminen ja erottaminen

 

Jäsenellä on oikeus erota yhdistyksestä ilmoittamalla siitä kirjallisesti/sähköpostitse (kunto@katajanokankunto.fi) hallitukselle tai sen puheenjohtajalle taikka ilmoittamalla erosta yhdistyksen kokouksessa merkittäväksi pöytäkirjaan. Hallitus voi erottaa jäsenen yhdistyksestä, jos jäsen on jättänyt erääntyneen jäsenmaksunsa maksamatta tai muuten jättänyt täyttämättä ne velvoitukset, joihin hän on yhdistykseen liittymällä sitoutunut tai on menettelyllään yhdistyksessä tai sen ulkopuolella huomattavasti vahingoittanut yhdistystä tai ei enää täytä laissa taikka yhdistyksen säännöissä mainittuja jäsenyyden ehtoja. Hallitus käsittelee eroamiset ja erottamiset aina kokouksessaan.