Harmony Moves

Harmony Moves, Lempeä iltapäivätunti, jossa vaihtuvalla teemalla liikkuvuuden ylläpitoa,kehoa vahvistavia liikkeitä, kehonhuoltoa ja venyttelyä.Rauhallinen  tahti ilman askelsarjoja. Monipuolista hyvää oloa keholle ja mielelle.

Lempeä hyvän olon tunti jossa tehdään rauhallisia syvävenytyksiä, hoitavaa liikettä, itsehoitomenetelmiä ja rentoutusharjoitteita.

Tunnin tarkoitus on hoitaa sekä kehoa että mieltä.

Palautumista ja oman elinvoiman lisäämistä kokonaisvaltaisesti ilman suorittamista.

Tunti on suunnattu +55.v, mutta se sopii hyvin kaikille palauttavaksi ja huoltavaksi tunniksi.

Mukaan joustavat liikuntavaatteet.

Vetäjänä toimii Kunnon liikkujille tuttu ja suosittu ohjaajamme Kati Rosendahl. Mukaan tarvitset joustavat liikuntavaatteet ja sisäliikuntatossut.

Kati Rosendahl toimii oman yrityksensä Ihana hyvinvointipalvelun kautta pyrkien edistämään ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Pitkä tanssi ja voimistelutausta antoi hyvän pohjan kehonkäytöstä ja liikkeestä.

Ohjauksia erilaisten liikuntatuntien parissa yrityksissä, seuroissa ja tanssikouluissa useita vuosia.

Kiinnostus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kasvoi matkan varrella ja kouluttautuminen eri kehoterapioiden, hoitojen ja metetelmien parissa lisääntyi.

Mm. Rentoutusohjaaja, Suggestoterapeutti ja Ratkaisukeskeinen työnohjaaja koulutus ovat olleet tärkeitä etappeja tukien tietoa ja taitoa ymmärtää ihmistä ja sen toimintapoja.

Oli kyse sitten liikunta tai rentoutustunnista aina mukana on mieli ja tunteet.  Koen tärkeäksi ymmärtää näiden yhteyttä.

Eri ryhmiä ohjatessa haluan antaa iloa, voimaa ja jaksamista ihmisille, oli kyse sitten liikunnallisista kuin myös kehonhuollollisista ja valmennuksellisista tunneista. Pidän tärkeänä tunneillani sitä, että ei tarvitse suorittaa tai olla "hyvä". Kukin tekee omalla tyylillään, ja se on oikein. Liikkumisen pitää olla ehdottomasti hauskaa! Musiikkiin panostan myös paljon, se tukee liikkeitä ja antaa osaltaan tärkeän tunnereaktion.

Uskon,että jokaisella on itsessään voima pitää huolta omasta onnestaan, ja tehdä jotain sen eteen. Koetan auttaa pitämään yllä tätä kipinää ja innostaa ihmisiä. Hyvinvointi ja positiivinen asenne ovat perusasioita joiden voiman haluan kaikille jakaa. Katajanokan kunnossa on aina ollut mahtava yhteishenki ja ihania ihmisiä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan tunneille!