Kunnon treeni

Lia Strandberg

Päivien painopisteen siirryttyä päätetyön pariin, olen oivaltanut ehkä paremmin kuin koskaan 16-vuotisen liikunta-alan uran aikana, miten suuri kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeva merkitys liikunnalla on. Minulla on aiempaa kokemusta muun muassa ryhmäliikunnan ohjaamisesta ja pienryhmä-, sekä yksilö valmennuksista. Lisäksi minulla on takataskussa Liikunnanneuvojan tutkinto, Personal Trainer lisenssi, sekä lukuisia muita alan lyhyempiä koulutuksia. 

Haluan mahdollistaa jokaiselle osallistujalle eri liikevariantteja tarjoamalla omaa kuntatasoa haastavan ja turvallisen harjoituksen. Pyrin ohjatessa luomaan saliin hyvää fiilistä, vaikka joskus saattaa mennä hieman irvistyksen puolelle. Haluan muistuttaa, että kiireisessä arjessa jo paikalle saapuminen on voitto. Salissa annat sen, mihin rahkeet sen päivän osalta riittävät.

Skattan kondiksen tunneilla on aina ollut välitön ja hyvä meininki. Olet enemmän kuin tervetullut hikoilemaan tunneille omana itsenäsi."

Kunnon treeni - koko kropan haastava monipuolinen treeni musiikin tahdissa. Treeni sisältää askellusta ja koko kehon kuormittavaa lihaskuntoharjoittelua. Treeneissä hyödynnetään vaihtelevasti oman kehon painoa, sykkeen kohotuksia ja välineitä kuten käsipainoja. 

 

Harjoitus on mahdollista tehdä omaa ”päivän kuntoa” kuunnellen valitsemalla ohjatuista vaihtoehdoista itselleen sopivan liikevariaation. Halutessaan, tunnin voi tehdä ilman hyppyjä. Tunnilla ei rakenneta monimutkaisia askelsarjoja. Tunti soveltuu kaikille.

 

Tervetullut hikoilemaan iloiseen joukkoomme omana itsenäsi.