Hallitus ja toimijat

 

Seuran hallitus

 

Katajanokan Kunto – Skattan Kondis ry:n vuosikokouksen 21.3.2018 nimeämä hallitus.

Hallitus:

Anu Pylkkänen (puheenjohtaja), Eero Aro (varapuheenjohtaja), Annukka Karonen, Meeri Kaakinen.

Hallituksen varajäsenet:

Riitta Virtanen-Kakriainen.
 
Seuran rahastonhoitaja:

Markku Paalanen.


Vapaaehtoisvoimin toimiva hallitus pitää kokouksen kerran kuukaudessa, mutta kesällä sekin lomailee.

 
Voit lähettää viestin hallitukselle osoitteella kunto (at) katajanokankunto.fi.

 

 

Anu Pylkkänen, puheenjohtaja ja taijiohjaaja

Katajanokan Kunto on liikunnallisen elämäni kulmakivi. Olen ollut Kunnon toiminnassa mukana aivan alusta saakka jo perustamiskokouksesta lähtien.  Aloitin aikoinaan puheenjohtajana ja nyt uudelleen olen palannut tähän tehtävään.Taiji on lempilajini ja sitä olen myös opettanut Katajanokalla jo vuodesta 1995 alkaen, ensin koululla ja  sitten liikuntahallilla Kunnon tunneilla. Taijin lisäksi käyn iloa ja kuntoa keräämässä tanssijumpassa ja pilateksessa.

Katajanokan Kunnossa on ihan parasta se, että saa liikkua lähellä kotia kotoisassa liikuntahallissa kivassa ja rennossa seurassa hyvien vetäjien ohjaamana. 

Kaikissa Katajanokan Kuntoa koskevissa asioissa voit kääntyä puoleeni, jos en itse osaa vastata niin Kunnon muut asiantuntevat taustahenkilöt varmasti osaavat.

Eero Aro, varapuheenjohtaja

Olen paljasjalkainen helsinkiläinen meribiologi. Nuorena olin yleisurheilija ja jääkiekkoilija, nyt golfin harrastelija Nevas-golfissa ja Suomen Golfliiton Senior-Tourilla. Muutin Katajanokalle vuonna 2010 ja olen osallistunut Katajanokan Kunnon joogaan syksystä 2010 lähtien kahdesti viikossa periaatteella ”jooga Skattan Kondiksessa pitää kropan paremmassa kunnossa”. 

Annukka Karonen

Tulin mukaan toimintaan pian Kunnon perustamisen jälkeen, kun ystäväni houkutteli minut taijihin. Ihastuin siihen niin, että lopetin vasta muutettuani Espooseen. Monta vuotta olin myös sauvakävelyryhmässä. Molempia kaipaan yhä.

Hallitukseen tulin pian sen jälkeen ja olen matkan varrella hoitanut mm. ilmoittautumissivuja ja sähköpostia, jotka näin etänäkin onnistuvat. Näinkin voi pitää yhteyttä pitkäaikaiseen asuinpaikkaan ja vanhaan porukkaan.

Päivi Niemi, tanssillisen jumpan lajivastaava

En ole jumppaaja. Näin sanoin, kun pojan koulukaverin äiti vuosia sitten houkutteli Kunnon tanssilliseen jumppaan. Päätin kuitenkin kokeilla, ja miten kävi? Jäin kerrasta koukkuun. Katin ohjaamilla tunneilla olen löytänyt itsestäni sambaajan ja discohileen, kömpelön mutta kuitenkin. Pukuhuoneessa tunnen olevani osa joukkuetta, jota minulla ei ole koskaan ollut. Ja hallista on tullut toinen koti. Onko muka muissa liikuntahalleissa pelargonioita ikkunalla?

Markku Paalanen, rahastonhoitaja

Kiinnostuin Katajanokan Kunnosta kuultuani ystävältäni, että yhdistys järjestää Taiji-kursseja.

Kurssin aikana kuulin, että yhdistyksen kirjanpitäjä lopettaa tehtävässään. Siitä lähtien olen

hoitanut yhdistyksen kirjanpitoa ja taloutta, vaikka muuttoni takia kursseilla käynti on jäänyt.

Riitta Virtanen-Kakriainen 

Kunnon jumpan lajivastaava, hallituksen varajäsen.

 

 

Maria Yli-Kojola, salibandyn lajivastaava