Hallitus ja toimijat

 

Seuran hallitus

 

Katajanokan Kunto – Skattan Kondis ry:n vuosikokouksessaan 24.9.2020 nimeämä hallitus.

Hallitus:

Jäsenet:

Sanna-Maria Lanki (puheenjohtaja)     

Tuuli Lisitsin                                     

Nea Kanto                                                      

Sari Kiviluoma                              

Natalia Salo                                      

                                                                                                       

varajäsenet:                                                                                     

Eero Aro                                         

Annukka Karonen                         

Ritta Virtanen-Kakriainen                

                                                                                                       

muut toimijat :                                                                                                        

Rauni Niemi (kirjanpitäjä)      

Pyry Vainio (sihteeri)                       

Anu Pylkkänen (senior advisor)      

Meeri Kaakinen (ex hallituksen jäsen)  

 

Vapaaehtoisvoimin toimiva hallitus pitää kokouksen noin kerran kuukaudessa, mutta kesällä sekin lomailee.

 
Voit lähettää viestin hallitukselle osoitteella kunto(at)katajanokankunto.fi.

 

Natalia Salo, hallituksen jäsen

Ensimmäisen kerran tulin Katajanokan Kuntoon joogatunnille syksyllä 2016. Alussa tuntui lähes mahdottomalta toistaa kaikki asanat. Upean opettajan Lotta Kupiaisen johdolla kuitenkin pääsin pikkuhiljaa mukaan. Tulikin fiilis, että mitä elämä olisikaan ilman tiistain joogatunteja! Parasta tunneissa on että voi joogata omaan tahtiinsa eikä tarvitse heti päästä samaan kuin pitempään joogaa harrastaneet. Tunnin jälkeen ihaninta on sisäinen rauha ja miellyttävä lämpö koko kropassa - ja tunne että koko ajan edistyy joogan ja asentojen ymmärtämisessä.

Uutena hallituksen jäsenenä olen innolla mukana seuramme toiminnassa, jossa jokainen katajanokkalainen voi löytää oman liikunnan ilonsa.

Anu Pylkkänen, senior advisor ja taijiohjaaja

Katajanokan Kunto on liikunnallisen elämäni kulmakivi. Olen ollut Kunnon toiminnassa mukana aivan alusta saakka jo perustamiskokouksesta lähtien.  Aloitin aikoinaan puheenjohtajana ja nyt uudelleen olen palannut tähän tehtävään.Taiji on lempilajini ja sitä olen myös opettanut Katajanokalla jo vuodesta 1995 alkaen, ensin koululla ja  sitten liikuntahallilla Kunnon tunneilla. Taijin lisäksi käyn iloa ja kuntoa keräämässä tanssijumpassa ja pilateksessa.

Katajanokan Kunnossa on ihan parasta se, että saa liikkua lähellä kotia kotoisassa liikuntahallissa kivassa ja rennossa seurassa hyvien vetäjien ohjaamana. 

Kaikissa Katajanokan Kuntoa koskevissa asioissa voit kääntyä puoleeni, jos en itse osaa vastata niin Kunnon muut asiantuntevat taustahenkilöt varmasti osaavat.

Eero Aro, hallituksen varajäsen

Olen paljasjalkainen helsinkiläinen meribiologi. Nuorena olin yleisurheilija ja jääkiekkoilija, nykyisin golfin harrastelija Nevas-golfissa ja Suomen Golfliiton Senior-Tourilla. Muutin Katajanokalle vuonna 2010 ja olen osallistunut Katajanokan Kunnon joogaan syksystä 2010 lähtien kahdesti viikossa periaatteella ”jooga Skattan Kondiksessa pitää kropan paremmassa kunnossa”. Katajanokan Kunnon hallituksessa olen ollut vuodesta 2016 lähtien, nyt hallituksen varajäsenenä.

Annukka Karonen, hallituksen varajäsen

Tulin mukaan toimintaan pian Kunnon perustamisen jälkeen, kun ystäväni houkutteli minut taijihin. Ihastuin siihen niin, että lopetin vasta muutettuani Espooseen. Monta vuotta olin myös sauvakävelyryhmässä. Molempia kaipaan yhä.

Hallitukseen tulin pian sen jälkeen ja olen matkan varrella hoitanut mm. ilmoittautumissivuja ja sähköpostia, jotka näin etänäkin onnistuvat. Näinkin voi pitää yhteyttä pitkäaikaiseen asuinpaikkaan ja vanhaan porukkaan.

Päivi Niemi, tanssillisen jumpan lajivastaava

En ole jumppaaja. Näin sanoin, kun pojan koulukaverin äiti vuosia sitten houkutteli Kunnon tanssilliseen jumppaan. Päätin kuitenkin kokeilla, ja miten kävi? Jäin kerrasta koukkuun. Katin ohjaamilla tunneilla olen löytänyt itsestäni sambaajan ja discohileen, kömpelön mutta kuitenkin. Pukuhuoneessa tunnen olevani osa joukkuetta, jota minulla ei ole koskaan ollut. Ja hallista on tullut toinen koti. Onko muka muissa liikuntahalleissa pelargonioita ikkunalla?

Riitta Virtanen-Kakriainen 

Kunnon jumpan lajivastaava, hallituksen varajäsen.

 

 

Maria Yli-Kojola, salibandyn lajivastaava