Hallitus ja toimijat

 

Seuran hallitus

Vuosikokouksessa 19.04.2023 hallitukseen valittiin:

Sanna-Maria Lanki hallituksen puheenjohtajaksi.

Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Tuuli Lisitsin, Nea Kanto, Sari Kiviluoma, Tanja Koffert ja Petra Metsola. Varajäseniksi valittiin Annukka Karonen ja Ritta Virtanen-Kakriainen.                                                                   

muut toimijat :                                                                                                        

Rauni Niemi (kirjanpitäjä)                            

Anu Pylkkänen (senior advisor)      

 

 

Vapaaehtoisvoimin toimiva hallitus pitää kokouksen noin kerran kuukaudessa, mutta kesällä sekin lomailee.

 
Voit lähettää viestin hallitukselle osoitteella kunto(at)katajanokankunto.fi.

 

Sanna-Maria Lanki, puheenjohtaja

Nea Kanto, hallituksen jäsen

Sanna-Maria: Muutin Katajanokalle vuonna 2008, ja pian tämän jälkeen löysin tieni Katajanokan Kunnon jumppiin - ensin tanssilliseen jumppaan, ja sittemmin olen päässyt myös zumbaamaan, coreen ja kehonhuoltoon, kunnon jumppaan ja circuitiin. Hallitusvastuu minulle myönnettiin syksyllä 2020 - hienoa päästä antamaan oma panokseni näin hienon seuran hallintoon!
 

Nea: Minun Katajanokan kunnon jumppa ura alkoi keskellä ruuhkavuosia kun tajusin että jos haluan liikkua, paras vaihtoehto sille on jäädä harrastamaan samalle saarelle. Helppous ja laadukkaat jumpat tulivat siis jäädäkseen! Hallitukseen minulla oli kunnia liittyä syksyllä 2020. On ollut hienoa tutustua seuraan myös tästä näkökulmasta.

Kunnon liikuntaryhmät ovat tarjonneet monipuolista liikuntaa tasokkaiden ja mukavien ohjaajien vetämänä. Ehkä parasta kuitenkin mielestämme on ollut yhteisöllisyys - jumpissa on tutustunut muihin Katajanokkalaisiin, ja liikkuminen yhdessä ystävien kanssa tekee liikunnasta vielä hauskempaa!

S-M ja Nea

 

Petra Metsola, hallituksen jäsen

Muutettuani Katajanokalle totesin ilokseni että täällä toimii aktiivinen kuntoliikuntaseura. Aloitin itse HIIT-treenitunneilla. Huomasin nopeasti kuinka kivoja ja laadukkaita liikuntatunteja seura tarjoaa.

Kaikenlainen urheileminen on keinoni latautua ja lisätä hyvinvointiani. Aktiivisen liikkumisen lisäksi huollan kehoani ja mieltäni Yin-joogaharjoittelulla. Pidän siitä että yin-harjoittelussa tekemisen sijaan keskitytään meditatiiviseen olemiseen ja intensiiviseen kehon kuunteluun. Olen itsekin kouluttautunut Yin-jooga ohjaajaksi.

 

Tulin valituksi hallitukseen 2023. On upeaa olla mukana mahdollistamassa seuran toimintaa! 

Tanja Koffert, hallituksen jäsen

Kaikenlainen liikunta ja sportti on tärkeä osa omaa hyvinvointiani. Katajanokan Kunto mahdollistaa sen kaiken – oman laatuajan kiireisen arjen keskelle: erilaisia jumppia ja liikunnan iloa sekä yhteisön, joka tsemppaa hymyissä suin. Ohjaajat innostavat ja pitävät huolen laadukkaasta ohjauksesta, jumpasta  toiseen.  Silloin, kun en ole jumppaamassa tai perheen kanssa, olen avannossa, uimassa, lenkillä, voimannostotreeneissä tai ratsastamassa. Sporttaamassa!

Olen innolla mukana Katajanokan Kunnon toiminnassa ja toivon, että tapaan monta uutta samanhenkistä sporttaajaa. Nähdään liikuntahallilla!

Anu Pylkkänen, senior advisor ja taijiohjaaja

Katajanokan Kunto on liikunnallisen elämäni kulmakivi. Olen ollut Kunnon toiminnassa mukana aivan alusta saakka jo perustamiskokouksesta lähtien.  Aloitin aikoinaan puheenjohtajana ja toimin uudelleen puheenjohtajana vuosia aina vuoden 2020 syyskuun loppuun saakka. Nyt toimin Kunnon erityisavustajana ja taijiohjaajana.

Taiji on lempilajini ja sitä olen myös opettanut Katajanokalla jo vuodesta 1995 alkaen, ensin koululla ja  sitten liikuntahallilla Kunnon tunneilla. Taijin lisäksi käyn iloa ja kuntoa keräämässä tanssijumpassa ja pilateksessa.

Katajanokan Kunnossa on ihan parasta se, että saa liikkua lähellä kotia kotoisassa liikuntahallissa kivassa ja rennossa seurassa hyvien vetäjien ohjaamana. 

Kaikissa Katajanokan Kuntoa koskevissa asioissa voit kääntyä puoleeni, jos en itse osaa vastata niin Kunnon muut asiantuntevat taustahenkilöt varmasti osaavat.

Annukka Karonen, hallituksen varajäsen

Tulin mukaan toimintaan pian Kunnon perustamisen jälkeen, kun ystäväni houkutteli minut taijihin. Ihastuin siihen niin, että lopetin vasta muutettuani Espooseen. Monta vuotta olin myös sauvakävelyryhmässä. Molempia kaipaan yhä.

Hallitukseen tulin pian sen jälkeen ja olen matkan varrella hoitanut mm. ilmoittautumissivuja ja sähköpostia, jotka näin etänäkin onnistuvat. Näinkin voi pitää yhteyttä pitkäaikaiseen asuinpaikkaan ja vanhaan porukkaan.

Päivi Niemi, tanssillisen jumpan lajivastaava

En ole jumppaaja. Näin sanoin, kun pojan koulukaverin äiti vuosia sitten houkutteli Kunnon tanssilliseen jumppaan. Päätin kuitenkin kokeilla, ja miten kävi? Jäin kerrasta koukkuun. Katin ohjaamilla tunneilla olen löytänyt itsestäni sambaajan ja discohileen, kömpelön mutta kuitenkin. Pukuhuoneessa tunnen olevani osa joukkuetta, jota minulla ei ole koskaan ollut. Ja hallista on tullut toinen koti. Onko muka muissa liikuntahalleissa pelargonioita ikkunalla?

Riitta Virtanen-Kakriainen 

Kunnon jumpan lajivastaava, hallituksen varajäsen.