Seuran esittely ja yhteystiedot

Ohjattua perusliikuntaa aikuisille
 

Urheiluseura Katajanokan Kunto - Skattan Kondis on Helsingin ydinkeskustassa syksyllä 2003 toimintansa aloittanut kuntoliikuntaseura. Aktiivisia jäseniä seurassa on tällä hetkellä yli 200, postituslistalaisia yli 300.

Katajanokan Kunnon toiminta painottuu aikuisten kunto- ja terveysliikuntaan. Seura tarjoaa monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia mahdollisimman edulliseen hintaan lajeissa, joihin mukaan tuloon kynnys on matala.

Seurassa on mahdollista harrastaa tällä hetkellä erilaisia sisäliikuntalajeja ja kahvakuulaa ulkona. Muista ulkotapahtumista ilmoitamme erikseen.

Seuran uusista lajeista tai tapahtumista infotaan nettisivuillamme, jäsentiedotteilla ja hallin ilmoitustaululla.

Sähköposti: kunto@katajanokankunto.fi
 

Miten kaikki alkoi?


Kaikki alkoi taijista, jota Katajanokalla oli harrastettu jo yli 10 vuotta ennen seuran perustamista. Harjoituksia pidettiin Katajanokan ala-asteen juhlasalissa siihen asti kunnes Katajanokan Liikuntahalli avattiin syyskuussa 2003.

Hieman aiemmin ilmaan heitettiin ajatus oman seuran perustamisesta, sen jälkeen asiaa pohdittiin ja puitiin mattolaiturilla ja elokuussa loppukesäisen ukonilman jyristessä ja salamoidessa tehtiin päätös seuran perustamisesta. Perustajajäseniä tuossa vaiheessa oli parikymmentä, pääasiassa taijin harrastajia.

Katajanokan Kunto – Skattan Kondis ry. rekisteröitiin marraskuussa 2003. Heti perustamisen jälkeen alkoi seuran kasvu, siihen liittyivät astanga-joogan harrastajat, sulkapalloilijat ja sählyn pelaajat. Uusia liikuntalajeja, kuten sauvakävely, jumppa ja hiihto, on otettu ohjelmaan kysynnän mukaan.

 

 

 

Tällä kakulla herkuteltiin Suomenlinnassa vuonna 2013 järjestetyssä 10v. juhlissamme.
PDF-tiedostoSkattan Kondis ry - säännot.pdf (339 kB)
Seuran säännöt