ETÄJUMPAT JATKUU!!! Katajanokan Kunto järjestää etänä 22 jumppatuntia huhti-toukokuussa 20.04-16.05.2021 välisenä aikana.

14.4.2021


Ohjelma myös vasemmassa sivuvalikossa --- Pieni pirulainen pitää Katajanokan liikuntahallin edelleen kiinni, mutta me järjestämme jäsenistön toiveiden ja pyyntöjen mukaisesti etätunteja oheisen taulukon mukaisesti. Voit osallistua itsellesi sopiville tunneille, vaikkapa kaikille. Itsellesi laatima jumppapaketti maksaa vain 40,- €/henkilö Katajanokan Kunnon jäsenille koko ajalta (45,- € ei-jäsenille) oli osallistumisia sitten vain yhdelle tunnille tai vaikkapa 22 tunnille. Siispä tulkaahan mukaan jumppaamaan.

Suurkiitos opettajillemme (Anu, Hanna, Jonna, Lotta ja Kati), sillä heidän avullaan olemme nyt saaneet oheisen ohjelman kutakuinkin valmiiksi ja tarjottavaksi kaikille Katajanokan Kunnon kursseille viime kaudella osallistuneille.

Ilmoittautuminen etäpakettiin tapahtuu Katajanokan Kunnon sivulla olevan ilmoittautumisen kautta ja lasku tulee (40,- € jäsenille tai 45,- € ei-jäsenille) laskutuksen kautta.

https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=247 

Etäjumpat toteutetaan ZOOMilla tai Team’sillä.

Osallistujille lähetetään sähköpostilla osallistumiskoodi eri tunneille edellisenä päivänä tai viimeistään kyseisenä etätuntipäivänä.

Tulkaahan etäjumppaamaan.

terveisin

Katajanokan Kunnon hallitus