FASCIA-ETÄTUNNIT PERUUNTUVAT

3.9.2021

Valitettavasti osanottajia ei tullut riittävästi ja myös tuntien tallentamisessa viikoksi ilmeni odottamattomia ongelmia. Pahoittelemme!

Järjestämme jäsenistön toiveiden ja pyyntöjen mukaisesti FASCIA etätunteja keskiviikkoisin klo. 16.15-17.15 syyskuusta joulukuulle. Tunnit alkavat 15. syyskuuta ja viimeinen tunti on 15. joulukuuta 2021, yhteensä 14. kertaa. Etäjumpat toteutetaan Zoomilla. Tallenne jokaisesta jumppatunnista on nähtävissä Zoomissa viikon ajan.

Fascia etätunnit toteutetaan vain, jos saamme vähintään 20 osallistujaa tunneille. Koko FASCIA jumppapaketti maksaa vain 45,- €/henkilö Katajanokan Kunnon jäsenille koko ajalta (50,- € ei-jäsenille).

Suurkiitos opettajallemme Hannalle. Ilmoittautuminen FASCIA etäpakettiin tapahtuu Katajanokan Kunnon sivulla olevan ilmoittautumisen kautta ja lasku tulee (45,- € jäsenille tai 50,- € ei-jäsenille) laskutuksen kautta. 

Kuvaus täällä

Linkki ilmoittautumiseen:

https://go.hoika.net/user/TapahtumaanIlmoittautuminen.aspx?sid=247&TapahtumaID=6986

Osallistujille lähetetään sähköpostilla osallistumiskoodi eri tunneille edellisenä päivänä tai viimeistään kyseisenä etätuntipäivänä.