Katajanokan Kunnon kaikki kevään 2021 kurssit liikuntahallilla on peruutettu ja liikuntahallin tuntivaraukset ajalta 1.3-30.4.2021 peruttu. Kursseja ei kevätkaudella järjestetä!

25.2.2021

Katajanokan liikuntahalli pysyy kiinni ainakin 31. maaliskuuta saakka. Tämän johdosta Katajanokan Kunnon hallitus päätti peruuttaa koko kevään 2021 liikuntahalliin suunnitellun ohjelman. Kaikki tuntivaraukset on myös peruttu. Kursseja ei siis järjestetä keväällä 2021.

Kaikkien meidän odottamamme liikuntahallin avaaminen siirtyy jälleen ainakin kuukaudella. Pääkaupunki-seudun koronakoordinaatioryhmä on linjannut, että voimassa olevat rajoitukset jatkuvat ainakin maaliskuun loppuun saakka, eli halli pysyy kiinni meiltä aikuisilta ainakin siihen asti.

Suomen Hallitus puolestaan päättänee ensi viikolla uusista rajoituksista ja Suomen siirtymisestä koronan leviämisalueilla koronastrategian tasolle kaksi. Hallitus suunnittelee kolmen viikon koronasulkua alkavaksi 8. maaliskuuta, jolloin koko maaliskuu menee sulussa.

Tällä tasolla koronan leviämisvaiheen toimenpiteet ovat poikkeuslailla velvoittavia, eivätkä enää suosituksia. Maksimaalinen etätyösuositus ja laajin maskisuositus astuisivat voimaan. Myös yksityisten toimijoiden tiloja, kuten yksityisiä kuntosaleja, voitaisiin sulkea määräaikaisesti. Lisäksi etäopetusta voitaisiin lisätä.

Näin ollen ja tämän perusteella kevään ohjelman toteutuminen edes osittain on mielestämme hyvin epätodennäköistä ja niinpä Katajanokan Kunnon hallitus päätti peruuttaa koko kevätkauden ohjelman, joka oli suunniteltu jatkuvan aina Vappuun saakka. Voi harmi, mutta näin tämä kevät nyt menee.

Seuraamme kuitenkin tilannetta, ja toivomme, että voisimme huhti-toukokuun aikana järjestää mahdollisuuksien mukaan ohjelmaa ainakin jossain muodossa. Ehdolle tulee varmaakin joitakin jäsenistölle tuttuja lajeja etäopetuksena. Informoimme niin pian kuin suinkin mahdollisista etäopetuksista, niiden aikataulutuksesta, osallistumisesta, alkamisista tai viivästymisistä.

Omasta kunnosta ja itsestään huolen pitäminen on kuitenkin niin tärkeää, että jaksamme varmasti odottaa, kunnes pääsemme ulkoilmaan hoitamaan kuntoamme edes jossain muodossa. Nyt on siedon ja keston aika, ja kuntoakin siihen tarvitaan.

Pysytään terveinä!

Katajanokan Kunnon hallitus