Vuosikokous 2020

Hyvät Kunnon Ihmiset

 

Toivottavasti voitte kaikin puolin mahdollisimman hyvin näinä poikkeusaikoina. Katajanokan Kunnon  hallitus seuraa tilannetta ja viranomaisten ohjeistusta tarkasti ja niissä puitteissa suunnittelemme puistojumppien aloittamista kesällä ja syksyn ohjelmistoa ja paluuta liikuntahallille.  

 

Kunnon sääntömääräistä vuosikokousta ei tänä keväänä pidetä vaan se on väliaikaisen lainsäädännön nojalla siirretty pidettäväksi syyskuussa. Palaamme tarkempaan päivämäärään kesän jälkeen. Koko vuosikokousmateriaali on kuitenkin jo nyt julkaistu Kunnon nettisivuilla ja avoimesti luettavissa. Vuosikokouksessa tullaan taas valitsemaan Kunnolle uusi hallitus ja toivomme todella että uusia ihmisiä tähän löytyy jatkamaan hienon toimintamme johtamista. Lisätietoja hallituksen tehtävistä kunto@katajanokankunto.fi. Ota yhteyttä!

 

Suunnitelmien mukaiset  kesäkuun puistojumpat  ihanan Kati Rosendahlin vetäminä pidetään tiistaisin klo 18 kesäkuun 2., 9. ja 16.pvä. Paikkana vanhaan tapaan mattolaiturin takana oleva nurmikko. Ilmoitamme erikseen, jos olosuhteet estävät puistojumpan pitämisen, muussa tapauksessa puistossa tavataan!

 

Kunnosta Iloa- näinäkin aikoina!

 

Terveisin

Katajanokan Kunnon hallitus