Vuosikokous 2019

URHEULUSEURA KATAJANOKAN KUNTO - SKATTAN KONDIS RY:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään keskiviikkona 6.3.2019 klo 19 Katajanokan Possutalolla, Merikasarminkatu 3. Sisäänkäynti pihan puolelta.

Kokouksessa käsitellään seuraavat sääntömääräiset asiat:

1. Kokouksen avaus

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa.

3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys.

5. Esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien lausunto.

6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.

7. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet.

8. Käsitellään muut asiat.
                Palkitaan vuoden 2018 Kunnollisin ihminen.

................................................................................................................

KUTSU VUOSIKOKOUKSEEN

KATAJANOKAN KUNTO RY PITÄÄ VUOSIKOKOUKSENSA 6.3.2019 klo 19

Paikka: Possutalo, Merikasarminkatu 3, Katajanokka

Aika: Keskiviikkona 6. päivänä maaliskuuta 2019 alkaen klo. 19:00.

Urheiluseura Katajanokan Kunto – Skattan Kondis ry. perustettiin kuntoilua aktiivisesti harrastavien katajanokkalaisten naisten toimesta syyskuussa 2003 ja nyt on menossa jo 16. täysi kuntoiluvuosi. Kuntoilua on Katajanokalla monipuolisesti tarjolla liikuntahallilla ja aika ajoin puistojumppaa sekä taijia Laivastopuiston nurmikolla, lähellä mattolaituria ja jäänmurtajia.

 

Miksi Katajanokan Kunto on sitten perustettu ja edelleen olemassa?

Katajanokka on kuin pieni kylä keskellä kaupunkia ja Helsingin kaupungin liikuntahalli vielä keskellä tätä kylää. Harrastusmahdollisuus kodin lähellä on ollut monelle avain liikkeelle lähtemiseen. Yhteisöllisyys on lisääntynyt, ihmiset viihtyneet ja kunto kohonnut. Toiminta on perusteltua ja jatkaminen mitä suuremmassa määrin toivottavaa.

Kantavana ajatuksena on ollut tarjota aikuisille sellaisia liikuntamuotoja, joihin osallistumisen kynnys on mahdollisimman matala ja joissa aloittelevia liikkujia tukevat seuran omat, koulutetut ohjaajat. Seura on tarjonnut monipuolisia liikuntamahdollisuuksia edulliseen hintaan ja sellaisissa lajeissa, joihin mukaan tuleminen ja lajin perustekniikoiden oppiminen on helppoa. Liikuntaharrastuksen aloittaminen Katajanokan Kunnossa ei ole vaatinut suosituksia, osaamista tai kokemusta, ainoastaan kiinnostusta kuntoiluun ja omaan kuntoon. Tämän kaltaista arjen luksusta on harvoin tarjolla. Katajanokalla on!

 

Miten Katajanokan Kunto – Skattan Kondis ry:tä on hoidettu ?

Katajanokan Kunnon toiminta on hoidettu esimerkillisesti ja mallikkaasti: Yhdistyksen talous on hyvässä kunnossa, koulutettujen ohjaajien joukko pysyvä ja ilmoittautuneita liikuntakursseille vuosittain noin 300, joten kiinnostusta ja tarvetta kuntoiluun Katajanokalla ja lähialueilla on riittävästi.

 

Kunnon toiminta on vapaaehtoisten varassa!

Alusta alkaen yhdistyksen toiminta on järjestetty vapaaehtoisvoimin. Katajanokan Kunnon toiminnan pyörittämisessä periaatteena on, että tarpeelliset tehtävät jaetaan siten, ettei ketään rasiteta liikaa ja tekeviä käsiä on toiminnassa riittävästi.

Vuosikokouksen aineisto on nähtävissä Katajanokan Kunnon verkkosivuilla.

 

Anu Pylkkänen

Katajanokan Kunnon hallituksen puheenjohtaja