Vuosikokous 2018

SKATTAN KONDIKSEN JÄSENISTÖLLE

KATAJANOKAN KUNTO RY PITÄÄ VUOSIKOKOUKSENSA 21. MAALISKUUTA 2018

Paikka: Possutalo, Merikasarminkatu 3, Katajanokka

Aika: Keskiviikkona 21. päivänä maaliskuuta 2018 alkaen klo. 19:00.

Urheiluseura Katajanokan Kunto – Skattan Kondis ry. perustettiin kuntoilua aktiivisesti harrastavien katajanokkalaisten toimesta syyskuussa 2003 ja nyt on menossa jo 15 täysi kuntoiluvuosi.

Seura tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia edulliseen hintaan ja sellaisissa lajeissa, joihin mukaan tuleminen ja lajin perustekniikoiden oppiminen on helppoa. Liikuntaharrastuksen aloittaminen Katajanokan Kunnossa ei ole vaatinut suosituksia, osaamista tai kokemusta, ainoastaan kiinnostusta kuntoiluun ja omaan kuntoon. Tämänkaltaista arjen luksusta on harvoin tarjolla. Katajanokalla on!

Katajanokan Kunnon toiminta on hoidettu mallikkaasti: Yhdistyksen hallinto ja talous on hyvässä kunnossa, koulutettujen ohjaajien joukko pysyvä ja ilmoittautuneita liikuntakursseille vuosittain noin 300, joten kiinnostusta ja tarvetta kuntoiluun Katajanokalla ja lähialueilla on riittävästi.

Kunnon toiminta on vapaaehtoisten varassa!

Alusta alkaen yhdistyksen toiminta on järjestetty vapaaehtoisvoimin. Viidentoista vuoden toiminnasta on vastannut pienehkö aktiivien ydinryhmä. Tänä vuonna Skattan Kondiksen vuosikokouksessa valitaan jälleen uusi hallitus seuravalle 2-vuotiskaudelle ja hallitukseen tarvitaan nyt ehdottomasti uusia jäseniä harrastajiemme parista.  

Tarvitsemme siis nyt juuri Sinua, joka haluat antaa panoksesi Kunnon seuramme toiminnan tukemiseen. Katajanokan Kunnon toiminnassa tarpeelliset tehtävät jaetaan siten, ettei ketään rasiteta liikaa ja tekeviä käsiä on hallituksessa ja toiminnassa riittävästi. Tule mukaan! Voit ilmoittaa kiinnostuksesi joko sähköpostilla tai tulemalla vuosikokoukseen, kaikki huomioidaan.

Lisätietoja hallitustyöskentelystä ja tehtävistä saa allekirjoittaneelta.

Harrastusmahdollisuus kodin lähellä on ollut monelle avain liikkeelle lähtemiseen. Yhteisöllisyys on lisääntynyt, ihmiset viihtyneet ja kunto kohonnut. Tule siis mukaan Kunnon hallitukseen ylläpitämään ja kehittämään edelleen tätä hienoa toimintaamme, se vaatii vain hieman aikaasi ja innostustasi , mutta samalla saat paljon hyvää mieltä kun näet toimintaamme tyytyväisiä Kunnon Ihmisiä liikunnan parissa.

 

Ystävällisin terveisin

Anu

Anu Pylkkänen

Katajanokan Kunnon hallituksen puheenjohtaja

040-5481051