Poissaolojen korvaaminen

Korona-rajoitusten vuoksi korvaustunteja ei toistaiseksi voi ottaa, ryhmät pyritään pitämään pieninä. Ilmoitamme heti, kun normaaliin korvauskäytäntöön voidaan palata.

 

Katajanokan Kunnon tunneilla on reilu meininki ja satunnaisia poissaoloja tunneilta voi korvata seuraavien ohjeiden mukaan:

Katajanokan Kunnon kursseille osallistujat voivat halutessaan korvata satunnaiset poissaolot toisten kurssien tunneilla. Pilatestunneilla ei kuitenkaan voi käydä korvaamassa satunnaista yhtä poissaoloa. Pilatestunneilla voi käydä korvaamassa, mikäli jostain toisesta lajista on tullut kaksi poissaoloa tai pilatestunnin poissaolon voi korvata toisella pilatestunnilla.

Kun käyt korvaavalla tunnilla, merkitse tuntilistaan nimesi kohtaan korvaajat ja minkä lajin tuntia korvaat.

Tunnit on aina korvattava saman kauden aikana. Näinollen kevätkauden poissaoloja ei voi korvata vasta seuraavalla syyskaudella tai syyskauden poissaoloja vasta seuraavalla kevätkaudella. Poissaoloista ei voida maksaa rahallista korvausta.

Kursseille osallistuminen on aina henkilökohtaista, joten toinen henkilö ei voi käydä osallistumassa tunneilla toisen sijasta.

Jos sairauden ym. syyn takia ei pääse osallistumaan suurimmalle osalle kauden tunneista, voidaan tapauskohtaisesti sopia hyvityksestä. Lisätietoja tuntien korvaamisesta voit kysyä: kunto@katajanokakunto.fi