Poissaolojen korvaaminen

 

Käytäntö tuntien korvaamisesta toisella tunnilla 23.11.2020 lähtien jatkuu toistaiseksi

Koronarajoitusten vuoksi korvaustunteja ei toistaiseksi voi käyttää. Osallistua voi ainoastaan sille tunnille, jolle on ilmoittautunut!

 

Katajanokan Kunnon kursseille osallistujat voivat halutessaan korvata satunnaiset poissaolot toisten kurssien tunneilla.

 

Jos et pääse osallistumaan tunnillesi tai se jostain syystä perutaan, sinulla on mahdollisuus tunnin korvaamiseen.  Huomioithan kuitenkin että voit osallistua haluamallesi korvaustunnille ainoastaan jos siellä on tilaa, eli 20 henkilöä ei ole täyttynyt. Otamme saliin ensin ne joiden varsinainen tunti on kyseessä ja vasta sen jälkeen korvaajat.

 

Pilatestunneilla ei kuitenkaan voi käydä korvaamassa satunnaista yhtä poissaoloa. Pilatestunneilla voi käydä korvaamassa, mikäli jostain toisesta lajista on tullut kaksi poissaoloa tai pilatestunnin poissaolon voi korvata toisella pilatestunnilla.

 

Kun käyt korvaavalla tunnilla, merkitse tuntilistaan nimesi kohtaan korvaajat ja minkä lajin tuntia korvaat.

 

Tunnit on aina korvattava saman kauden aikana. Näinollen kevätkauden poissaoloja ei voi korvata vasta seuraavalla syyskaudella tai syyskauden poissaoloja vasta seuraavalla kevätkaudella. Poissaoloista ei voida maksaa rahallista korvausta. Kursseille osallistuminen on aina henkilökohtaista, joten toinen henkilö ei voi käydä osallistumassa tunneilla toisen sijasta.

 

Jos sairauden ym. syyn takia ei pääse osallistumaan suurimmalle osalle kauden tunneista, voidaan tapauskohtaisesti sopia hyvityksestä.

Lisätietoja tuntien korvaamisesta voit kysyä: kunto@katajanokakunto.fi