Kunnon jumppa

Lia Strandberg

Päivien painopisteen siirryttyä päätetyön pariin, olen oivaltanut ehkä paremmin kuin koskaan 16-vuotisen liikunta-alan uran aikana, miten suuri kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeva merkitys liikunnalla on. Minulla on aiempaa kokemusta muun muassa ryhmäliikunnan ohjaamisesta ja pienryhmä-, sekä yksilö valmennuksista. Lisäksi minulla on takataskussa Liikunnanneuvojan tutkinto, Personal Trainer lisenssi, sekä lukuisia muita alan lyhyempiä koulutuksia. 

Haluan mahdollistaa jokaiselle osallistujalle eri liikevariantteja tarjoamalla omaa kuntatasoa haastavan ja turvallisen harjoituksen. Pyrin ohjatessa luomaan saliin hyvää fiilistä, vaikka joskus saattaa mennä hieman irvistyksen puolelle. Haluan muistuttaa, että kiireisessä arjessa jo paikalle saapuminen on voitto. Salissa annat sen, mihin rahkeet sen päivän osalta riittävät.

Skattan kondiksen tunneilla on aina ollut välitön ja hyvä meininki. Olet enemmän kuin tervetullut hikoilemaan tunneille omana itsenäsi."

Kunnon jumppaa on tarjolla viikoittain Katajanokan liikuntahallilla. Tunti soveltuu kaikille, kaiken kuntoisille ja niin naisille kuin miehille.