Katajanokan Kunto järjestää etätunteina ainakin 17 jumppatuntia maalis-huhtikuun aikana 23.03-18.04.2021

19.3.2021

Klikkaa isommaksi
Klikkaa isommaksi

Katajanokan liikuntahalli pysyy kiinni, mutta me järjestämme etätunteja vieressä olevan taulukon mukaisesti. Voit osallistua itsellesi sopiville tunneille, vaikkapa kaikille. Itsellesi laatima jumppapaketti maksaa vain 20,- €/henkilö Katajanokan Kunnon jäsenille koko ajalta (25,- € ei-jäsenille) oli osallistumisia sitten vain yhdelle tunnille tai vaikkapa 10 tunnille. Siispä tulkaahan mukaan jumppaamaan.

Toiveissamme oli, että voisimme järjestää maalis-toukokuun aikana ohjelmaa ainakin jossain muodossa. Ehdolla ovat olleet joitakin jäsenistölle tuttuja lajeja etäopetuksena.

Suurkiitos opettajillemme (Anu, Hanna, Jonna, Lotta ja Kati), sillä heidän avullaan olemme nyt saaneet viereisessä taulukossa olevan ohjelman kutakuinkin valmiiksi. Joogatunteja on tällä hetkellä vain yksi, mutta niitä saattaa tulla lisää, kunhan tiedämme sulkuajan päättymisestä/jatkumisesta. Ensimmäisellä viikolla on myös Hannan uusi FasciaMethod, josta kuvaus alla.

Ilmoittautuminen etäpakettiin tapahtuu Katajanokan Kunnon sivulla olevan ilmoittautumisen kautta ja lasku tulee (20,- € jäsenille tai 25,- € ei-jäsenille) laskutuksen kautta.

https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=247 

Etäjumpat toteutetaan ZOOMilla. Osallistujille lähetetään sähköpostilla osallistumiskoodi eri tunneille edellisenä päivänä tai viimeistään kyseisenä etätuntipäivänä.

Tulkaahan etäjumppaamaan.

terveisin

Katajanokan Kunnon hallitus

 

Kuvaus FasciaMethod: Kokonaisvaltaista kehonhuoltoa, jossa keskitymme parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin. Teemme tarkasti kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita. Sopii kaikille, jotka haluavat edistää suorituskykyään ja hyvinvointiaan. FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä tuote. Tarvitset maton tai muun pehmikkeen (viltti) lattiatason liikkeisiin.

 

 

 

Liitteet