Katajanokan Kunto järjestää muutaman etäohjatun jumppatunnin jäsenilleen verkossa.

13.2.2021

kuva 1 (Klikkaa kuva suuremmaksi)
kuva 1 (Klikkaa kuva suuremmaksi)
kuva 2 (Klikkaa kuva suuremmaksi)
kuva 2 (Klikkaa kuva suuremmaksi)

Katajanokan Kunnon jäsenille suunnatun etäjumpan ensimmäinen jumppatunti ”Evergreen” on torstaina 18.2 alkaen klo. 18:00 ja seuraava ”Tanssillinen jumppa” on tiistaina 23.2 alkaen klo. 18:00. Molempien kesto on noin 40 minuuttia. Vetäjänä toimii meidän ihka oma Kati Rosendahl. Molemmat tunnit ovat hieman etäopettelua puolin ja toisin, mutta toivottavasti toimii. Tässä vaiheessa takeita ei anneta mistään eikä kenellekään ja valitusoikeutta ei ole. Tunnit eivät maksa mitään osallistujille. Mukaan mahtuu ensimmäiset 100 henkeä. Tervetuloa mukaan!! Alla muutama ohje.

Mitä osallistuminen edellyttää??

Osallistuminen edellyttää jäseniltä muutamia etukäteen tehtäviä hommia, joista tarkemmin alla. Ensimmäiselle tunnille ei tarvitse ilmoittautua ja lähetämme kaikille jäsenillemme etäjumpan osoitteen noin vuorokautta ennen jumpan alkamista.

Ensiksi: Zoom ohjelman lataaminen, jos sinulla ei sitä vielä ole.

Zoom on saatavilla Windowsille, Macille, Linuxille, Androidille ja iOS:lle. Käytettävissä on myös kätevät selainlaajennukset Chromelle ja Firefoxille. Voit aloittaa Zoomin käyttämisen välittömästi ilman erillisen käyttäjätilin luomista.

Mene sivustolle: https://fi.wizcase.com/download/zoom/ (paina CTRL + napsautus)

Seuraa näitä ohjeita ladataksesi Zoomin laitteellesi:

  1. Klikkaa sivupalkissa olevaa latauspainiketta siirtyäksesi suoraan Zoomin lataussivulle.
  2. Klikkaa ”ZOOM Client for Meetings”. Sovellus tunnistaa käyttöjärjestelmäsi ja aloittaa automaattisesti oikean tiedoston lataamisen. Jos haluat hankkia selainlaajennuksen, skrollaa alas ja valitse haluatko ladata selainlaajennuksen Chromelle vai Firefoxille. Klikkaa painiketta ja seuraa ohjeita. Zoom toimii parhaiten Chromessa.
  3. ZoomInstaller-tiedosto ladataan automaattisesti tietokoneellesi. Käynnistä asennusohjelma klikkaamalla sitä.
  4. Kun asennus on valmis, voit liittyä tapaamiseen tai kirjautua sisään käyttäjätilillesi.

Tunnin starttaaminen:

Lähetämme kokouksen osoitteen kaikille jäsenille sähköpostitse noin vuorokautta ennen varsinaista ajankohtaa.

Kun olet Zoomissa ja klikannut sähköpostilla saamaasi kokouksen osoitetta Zoom starttaa.

Sen jälkeen säädettävänä on muutama Zoomin asetus, kun osallistut jumppiin.

 Toimi seuraavasti:

1. Oma mikrofoni pitää mykistää. Käy helposti.

Aloitusnäkymässä mikrofoni (Kuva 1) vasemmassa alakulmassa. Paina ”Mute” niin mikrofonisi on pois päältä eikä muut kuule kun hengästyt, tai yskiä röhit.

2. Seuraavaksi oman videon keskeyttäminen. Paina mikrofonin vieressä olevaa ”Stop Video” nappulaa (kuva 1), jolloin kamerasi kuva ei näy muille eikä tule näytölle.

3. Hyvä näin. Jos silti kuvasi näkyy opettajalle mene oikean alakulman kohtaan” •••more”, klikkaa niin saat listan valikoita. Valitse ”Meeting Settings”. (kuva 2).

Valikossa ”Show Self View” pitää olla pois päältä. Vedä palluraa vasemmalle, niin menee pois päältä. Jos kuvasi on vielä näyttöruudulla, niin nyt sen pitäisi häipyä tästä universumista. Jos häipyi, niin taidat olla valmis jumppaamaan.​

Katajanokan Kunnon hallitus